Altıyol İlkokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilimsel gelişmelere açık, fırsat eşitliğinin sağlandığı, milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, araştıran, uygulayan, üretken, sorumluluklarının bilincinde, çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Biz; başöğretmenimiz Atatürk´ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda, eğitim liderleri öğretmenler eğitim gönüllüleri sivil toplum örgütleri ve kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde çalışarak; ilçemiz düzeyinde günümüzün eğitim sorunlarını çözme, yarına daha çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, düşünen, araştıran, öğrenen, öğrendiğini yorumlayan, sorgulayan, özüne, kültürüne, değerlerine sahip her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeye açık ve yaşamına uygulayabilen okullarımıza, bağlı birimlerimize ve çevremizle bir bütünlük içinde kaliteli hizmet vermek için var olan bir kurumuz.

Başarılar: ÖĞRENCİ BAŞARILARI: 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerin sayıları: Mezun olan 84 öğrenciden 18 kız 66 erkektir. Bu öğrencilerden sınava giren öğrenci sayısı 43 olup,3 öğrenci Fen Lisesi (Özgür HACIOĞLU Trabzon Yomra Fen Lisesi,Serkan BİLİCİ ve M.Nesim KARAKOÇ Iğdır Fen Lisesi) Anadolu Öğretmen Liselerine 11 öğrenci yerleşmiş olup(Ercan YILDIRIM-Van Anadolu Öğretmen Lisesi,Niyazi YALÇINKAYA, Abdulselam BİLİCİTÜRK,Melik DEDE-Gaziler Anadolu Öğretmen Lisesi,Yasin ÖZKAYA,Taha ERÇELİK,Mehmet ÖZTÜRK, Bahattin GÜNEYLİ-Alpaslan Anadolu Lisesi,Rasim YILDIRIM,Halil BİNGÖL,Mehmet Vefa HASKAYA-Hakkari Anadolu Öğretmen Lisesi 8 Öğrenci Meslek Lisesine Yerleşmiştir.(Tarık BİLİCİ,Okan BİLİCİ,Soner ASLAN,Mehmet DEMİR,Rıdvan YALÇIN,İdris YALÇINKAYA-Yüksekova EML,Fatih GÜNEYLİ-ERCİŞ EML,Sevda BİLİCİ Siirt Kız Meslek Lis.) Sınava giren 43 öğrenciden 25 öğrenci yerleşmiştir. 2008/2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA: 3.Öğrencimiz Fen Lisesi,(Savaş KILIÇ-MUŞ FEN LİSESİ),(Kadir YILDIRIM -Hakkari Fen Lisesi),(Ömer DEDE -Kars fen lisesi) 6.Öğrencimiz Anadolu öğretmen lisesi(Barış HACIOĞLU-Hakkari A.Öğretmen lisesi),(İsa YALÇIN-Alparslan A.Ö.Lis.),(Enes YALÇIN –Nurullah Eren A.ö.lis.),(Ercan ÖZBAY-Alparslan A.ö.lis.)(Ferhat DİNÇER-Erciş A.ö.Lis), Ve 17 öğrencimiz çeşitli Anadolu liselerini kazanmışlardır. 2009/2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA: 2 Fen Lisesi 4 Anadolu öğretmen lisesi, 6 Anadolu Lisesi Hikmet Kiler Fen Lisesi(Vural ÇİFTÇİ), TBMM Bingöl lisesi Mehdi YILDIZ, Erciş Anadolu Lisesi Melek DİNÇER, Erciş Anadolu Lisesi Songül KARATAŞ, Tevfik DİNÇER Türk Telekom Şehit Bin. Murat Özyalçın Ana. Öğr. Lisesi, Nevzat YILDIRIM Kazım Karabekir Ana. Lisesi, Turan GÜNEY erek ana. Lisesi, Sevim Kürüm Ana. Lisesi kibar ÇİFTÇİ, Hamza ATSIZ Çaldıran Ana. Lisesi, Sevin ÇİFTÇİ Çaldıran Ana. Lisesi, Faruk GÜNEY Çaldıran Ana. Lisesi, Muhammed GÜLMEZ Muradiye Ana. Lisesi, Muhammed GÜLMEZ Muradiye Ana. Lisesi, 2011/2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA: 1 Anadolu Öğretmen Lisesi Oktay KAYA (IĞDIR) 7 Anadolu Lisesi 2 İmam Hatip Lisesi ( Vesim AKSAKIZCI Abdurrahman Gazi İMKB VAN, Ferhat EMRAH Nizip Hüseyin Çalpan, Abdulbaki GÜLMEZ Doğu Beyazıt A takımı Savaş Ay, Esra SİREK Erçiş Ana. Lisesi, Uğur KUNCALİ Çaldıran Ana. Lisesi, Adem ÇINARDAĞ Erçiş Ana. Lisesi, Semih BİRİCİK Hakkari Sümbül Ana. Lisesi, Enzilet ÇİÇEK Iğdır Ana. İmam Hatip Lisesii Murat YALÇINKAYA Patnos Ana. İmam Hatip Lisesi)

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi var. Lojman yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Akıllı tahtalar var.

Telefon - 05546677459

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://altiyolilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ALTIYOL MAH. ALTIYOL KÜME EVLERİ ALTIYOL 8 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 161 ÇALDIRAN / VAN

Öğretmen :11
Öğrenci :146
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - ALTIYOL MAH. ALTIYOL KÜME EVLERİ ALTIYOL 8 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 161 ÇALDIRAN / VAN

Ulaşım TAŞIMA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ: 15 KM - İL MERKEZİ : 130 KM